STADI

Stadi Games 2004 Laakson ratsastuskentällä 5.-6.6. 2004


Kilpailut


Ilmoittautuminen


Yleistä


Nuorten SM


Tuomarit


Tulokset


Tiedustelut

Huom! Ei mielellään soittopyyntöjä.

Agility:

Ylitoimitsija Marja-Liisa Lindell, puh: 050 3589122, email: marja-liisa.lindell@kesko.fi, osoite: Haaganrinne 2, 02580 Siuntio.

TAI

Ylitoimitsija Raila Viljamaa puh: 040-821 5673, email: raila.viljamaa@nic.fi

Tokon ylitoimitsija: Liisa Saarinen, puh.050-336 8251, email liisa.saarinen@pp.htv.fi

Sijainti ja majoitus

Laakson ratsastuskenttä sijaitsee Helsingin Pasilassa. Kentälle vie useita reittejä, katso itsellesi sopivin esimerkiksi kirjoittamalla Nordenskiöldinkatu 20 pääkaupunkiseudun opaskartan nimihakuun tai noudata oheista ohjetta:

Kisapaikka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa Nordenskiöldinkadun varrella Laakson ratsastuskentällä, joka puolestaan sijaitsee Helsingin vanhaa jäähallia vastapäätä (Auroran sairaalan vieressä). Mikäli tulet muualta kuin Helsingin keskustasta, niin paikalle löytänee helpoiten tulemalla keskustaan Mannerheimintietä pitkin, joka alkaa Helsinki-Tampere -tien (3-tie) päästä. Jos tulet jotain muuta kuin 3-tietä kohti Helsinkiä, kannattaa sinun kääntyä Kehä I:lle ja etsiytyä sitä kautta 3-tielle suuntana "Keskusta".

Aja Mannerheimintietä Reijolankadun risteykseen (vasemmalla Rock and Roll McDonald´s -ravintola), josta käännyt vasemmalle. Aja suoraan Nordenskiöldinkadulle ja sitä pitkin suoraan noin 300 metrkiä. Käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle, jolloin tulet kisapaikalle.

Helsingissä on runsaasti majoitusliikkeitä, joista voi tiedustella majoitusta itselleen ja koirilleen. Jos haluat liikkua kaupungissa julkisilla kulkuneuvoilla, valitse hotelli joka on sopivan reitin varrella. Helsingin liikennelaitoksen reitit ja aikatalut löydät täältä.