AgiToko Dogs ry

ATD:n jäseneksi

AgiToko Dogs ry:n jäseneksi haetaan täyttämällä jäsenhakemus. Jäsenhakemus on voimassa 6kk, minkä jälkeen tiedot hävitetään. Jos et saa yhteydenottoa ATD:ltä kuuden kuukauden aikana jäsenyyden hakemisesta, täytä jäsenhakemus uudelleen.

Jäsenyys alkaa koejäsenyytenä. Koejäsenyyden ja jäsenyyden alkamisesta ja päättymisestä päättää aina ATD:n hallitus. Koejäsenyyden tarkoitus on osoittaa harrastajan ja seuran sopivuus toisilleen. Uudella koejäsenellä on noin vuosi aikaa osoittaa aktiivisuutta ja sitoutuneisuutta seuran toimintaan. Koejäsen voidaan hyväksyä jäseneksi sitten, kun hän on kerännyt noin kymmenen aktiivisuuspistettä talkootyöllä.

ATD ottaa uusia koejäseniä ainoastaan silloin, kun heille on mahdollista tarjota treenipaikkaa seuran harrastusryhmässä tai -kurssilla. Tästä syystä vilkkainta aikaa ovat varhainen kevät, jolloin kootaan kesäkauden ryhmät, ja alkusyksy, jolloin kootaan talvikauden ryhmät. Silloin tällöin ryhmiin ja kursseille avautuu paikkoja myös kesken kauden.

ATD järjestää epäsäännöllisesti agilityn alkeis- ja pentukursseja, joihin haetaan katselmuksen kautta. Näistä tiedotetaan aina erikseen.