AgiToko Dogs ry

Hallitus ja toimikunnat

Hallitus

AgiToko Dogs ry:n hallituksessa on kuusi varsinaista jäsentä ja kaksi varajäsentä, jotka valitaan seuran syyskokouksessa.

Hallitukselle voi lähettää sähköpostia osoitteella hallitus@agitokodogs.fi

Puheenjohtajalle voi lähettää sähköpostia osoitteella pj@agitokodogs.fi

Jäsen- ja taloustoimikunta

Jäsen- ja taloustoimikunta tekee ATD:n talouteen ja jäsenyyteen liittyviä töitä.

Kaikissa jäsenasioissa (mm. osoitetiedot, sähköposti, puhelinnumero) kannattaa kääntyä jäsensihteerin puoleen: jasensihteeri@agitokodogs.fi. Jos haluat hakea ATD:n jäsenyyttä, täytä jäsenhakemus välilehdellä ATD:n jäseneksi.

Jäsen- ja taloustoimikunnalle voi lähettää sähköpostia osoitteella talous@agitokodogs.fi

Yhdistyksen tilinumero on FI56 1244 3000 0084 64

Agilitykoulutustoimikunta

Agilitykoulutustoimikunta valmistelee viikoittaisten agilityryhmien kokoonpanot ja aikataulun kausittain, järjestää mahdollisuuksien mukaan muuta agilitykoulutusta, kokoaa ATD:n edustusjoukkueet agilityn joukkuekilpailuihin sekä järjestää seuran agilitykilpailuja.

Agilitykoulutustoimikunnalle voi lähettää sähköpostia osoitteella kurssit@agitokodogs.fi

TOKO- ja harrastetoimikunta

TOKO- ja harrastetoimikunta valmistelee TOKO- ja muiden harrasteryhmien kokoonpanot ja aikataulun kausittain, kokoaa ATD:n edustusjoukkueet TOKO- ja rally-tokojoukkuekilpailuihin sekä järjestää seuran TOKO- ja rally-tokokilpailuja.

TOKO- ja harrastetoimikunnalle voi lähettää sähköpostia osoitteella toko@agitokodogs.fi

Messaritoimikunta

Messaritoimikunta vastaa ATD:n suurimmasta vuosittaisesta talkootapahtumasta, eli Koiramessuilla tehtävän valmistelu-, valvonta- ja purkutyön järjestämisestä. Toimikunta pitää yhteyttä Kennelliiton ja messukeskuksen kanssa, järjestää talkootyöntekijöiden ilmoittautumisen, laatii työvuorolistat sekä jakaa ja ohjeistaa työtehtävät koiramessujen aikana.

Messaritoimikunnalle voi lähettää sähköpostia osoitteella messari@agitokodogs.fi

Hallitoimikunta

Hallitoimikunta pitää yllä ATD:n harrastetilojen varauskalenteria, myy vakiovuoroja ja yksittäisiä vuoroja seuran jäsenille ja seuran ulkopuolisille tahoille, myy vapaaharjoittelukortteja, 10 kerran kortteja ja 5 kerran kortteja seuran jäsenille, hallinnoi harrastetilojen avaimia, pitää kirjaa treenivälineiden kunnosta ja ilmoittaa puutteista hallitukselle sekä huolehtii siitä, että kaikki harrastetilojen käyttäjät noudattavat tilojen sääntöjä.

Hallitoimikunnalle voi lähettää sähköpostia osoitteella halli@agitokodogs.fi

Viestintätoimikunta

Viestintätoimikunta vastaa ATD:n internetsivujen päivittämisestä, viestinnästä Facebookissa sekä muusta tiedottamisesta.

Viestintätoimikunnalle voi lähettää sähköpostia osoitteella viestinta@agitokodogs.fi.