AgiToko Dogs ry

Harrastustilat

AgiToko Dogs ry:n harrastustilat sijaitsevat Luoteis-Helsingissä Malminkartanon ja Konalan alueilla. Seuran käytössä on puolilämmin tekonurmipohjainen halli ympäri vuoden ja kivituhkapohjainen ulkokenttä kesäisin. Lisäksi ATD:n käytössä on kesäisin viikoittainen vuoro Helsingin kaupungin Sirkuskentällä Malminkartanossa. Voit kysyä tiloista lisää sähköpostilla halli@agitokodogs.fi.

Halli AgiTokola

AgiTokoDogs ry:n vuokraama halli AgiTokola sijaitsee Malminkartanon jäähallin vieressä Vihdintien tuntumassa. Se on kooltaan 15 m x 30 m eli noin 440 m2. AgiTokolan osoite on Malminkartanonkuja 2. AgiTokolassa on ympäri vuoden käytettävissä kaikki agilityesteet, useita agilityn harjoittelussa käytettäviä harjoitusvälineitä (esim. pujotteluverkot ja -kaaret, bumperit eli hidasteet, kontaktikaaret), ja TOKO-esteet. Agilityn kontaktiesteistä puomi ja A-este ovat säädettävät, ja toinen keinuista on säädettävä. Hallissa ei mahdu tekemään täysimittaista agilityn kisarataa eikä kaikkia TOKOn EVL-liikkeitä. Talvisin lämpötila on pyritty pitämään vähintään noin nollassa asteessa. 

Kenttä AgiTokomaa

AgiToko Dogs ry:n vuokraama kenttä AgiTokomaa sijaitsee HAU Areenan välittömässä yhteydessä osoitteessa Ruosilankuja 14. Kivituhkapohjainen kenttä on kooltaan noin 20 m x 70 m eli n. 800 m2. AgiTokomaalla on kesäkauden aikana käytössä kaikki agilityesteet ja TOKO-esteet, ja kentällä olevista konteista löytyy useita agilityn harjoittelussa käytettäviä harjoitusvälineitä (esim. pujotteluverkot ja -kaaret, bumperit eli hidasteet, madallettu A-este ja puomi). Kentällä on kaksi konttia, joista esteet löytyvät. Kenttä on käytössä kesäisin.

Malminkartanon Sirkuskenttä

AgiToko Dogs ry:n vuokraama kenttä sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 13. Kenttä on kooltaan noin 3579 m2. Varusteet on vietävä itse kentälle. Kenttä on käytössä vuonna 2022 keskiviikkoisin klo 17-21. Poikkeuksena sellaiset viikot, jolloin kentällä on muu tapahtuma. Kentän vieressä on skeittiramppi.

Tilojen vuokraus

ATD:n jäsenet voivat ostaa hallista ja kentältä treeniaikaa yksittäisinä tunteina, koko kauden ajan toistuvana vakiovuorona, 5 tai 10 kerran kortteina sekä vapaaharjoittelukortilla. Hinnastot ja ohjeet tilojen käyttöön löytyvät alla olevista linkeistä. Kaverin saa ottaa mukaan treenaamaan maksamalla etukäteen 7 euron kertahinnan tilille NORDEA FI56 1244 3000 0084 64 käyttäen viitenumeroa 8947

AgiTokola hinnasto talvikausi 2022-2023 ATD:n jäsenille

Seuran ulkopuoliset voivat ostaa ATD:n hallista treeniaikaa joko yksittäisinä tunteina tai koko kauden ajan toistuvana vakiovuorona. Ota yhteyttä hallitoimikuntaan sähköpostitse osoitteella halli@agitokodogs.fi, niin saat tarkemmat ohjeet. 

AgiTokola hinnasto talvikausi 2022-2023 ulkopuolisille

Harrastustilojen säännöt