AgiToko Dogs ry

Harrastustilat

AgiToko Dogs ry:n harrastustilat sijaitsevat Luoteis-Helsingissä Malminkartanon ja Konalan alueilla. Seuran käytössä on puolilämmin tekonurmipohjainen halli ympäri vuoden ja kivituhkapohjainen ulkokenttä kesäisin. Lisäksi ATD:n käytössä on kesäisin viikoittainen vuoro Helsingin kaupungin Sirkuskentällä Malminkartanossa. Voit kysyä tiloista lisää sähköpostilla halli@agitokodogs.fi.

Halli

AgiTokoDogs ry:n vuokraama halli AgiTokola sijaitsee Malminkartanon jäähallin vieressä Vihdintien tuntumassa. Se on kooltaan 15 m x 30 m eli noin 440 m2. AgiTokolan osoite on Malminkartanonkuja 2. Hallista löytyy kaikki agilityesteet ja se on tekonurmipohjainen. Talvisin lämpötila on pyritty pitämään vähintään noin nollassa asteessa. 

Kenttä

AgiToko Dogs ry:n vuokraama kenttä AgiTokomaa sijaitsee HAU Areenan välittömässä yhteydessä osoitteessa Ruosilankuja 14. Kivituhkapohjainen kenttä on kooltaan noin 20 m x 70 m eli n. 800 m2. Kentällä on kaksi konttia, joista löytyy kaikki agilityesteet. Kenttä on käytössä kesäisin.