AgiToko Dogs ry

Harrastustilat

AgiToko Dogs ry:n harrastustilat sijaitsevat Luoteis-Helsingissä Malminkartanon ja Konalan alueilla. Seuran käytössä on puolilämmin tekonurmipohjainen halli ympäri vuoden ja kivituhkapohjainen ulkokenttä kesäisin. Lisäksi ATD:n käytössä on kesäisin viikoittainen vuoro Helsingin kaupungin Sirkuskentällä Malminkartanossa. Voit kysyä tiloista lisää sähköpostilla halli@agitokodogs.fi.

ATD järjestää hallissa Nose-Work kokeet 26.4

Tästä johtuen hallissa on voimassa koesäännön mukainen HYDROLAATTI KARANTEENI, eli NOSE-WORK KIELTO 30 päivää ennen järjestettävää koetta.

Kielto on voimassa 25.3- 26.4.2024

Halli AgiTokola

AgiTokoDogs ry:n vuokraama halli AgiTokola sijaitsee Malminkartanon jäähallin vieressä Vihdintien tuntumassa. Se on kooltaan 15 m x 30 m eli noin 440 m2. AgiTokolan osoite on Malminkartanonkuja 2. AgiTokolassa on ympäri vuoden käytettävissä kaikki agilityesteet, useita agilityn harjoittelussa käytettäviä harjoitusvälineitä (esim. pujotteluverkot ja -kaaret, bumperit eli hidasteet, kontaktikaaret), ja TOKO-esteet. Agilityn kontaktiesteistä puomi ja A-este ovat säädettävät, ja toinen keinuista on säädettävä. Hallissa ei mahdu tekemään täysimittaista agilityn kisarataa eikä kaikkia TOKOn EVL-liikkeitä. Talvisin lämpötila on pyritty pitämään vähintään noin nollassa asteessa. 

Lisää tiloja tulossa keväällä 2024!

Malminkartanon Sirkuskenttä

AgiToko Dogs ry:n vuokraama kenttä sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 13. Kenttä on kooltaan noin 3579 m2. Varusteet on vietävä itse kentälle. Kenttä on käytössä vuonna 2023 keskiviikkoisin klo 17-21. Poikkeuksena sellaiset viikot, jolloin kentällä on muu tapahtuma. Kentän vieressä on skeittiramppi.

Tilojen vuokraus

ATD:n jäsenet voivat ostaa hallista ja kentältä treeniaikaa yksittäisinä tunteina, koko kauden ajan toistuvana vakiovuorona, 5 tai 10 kerran kortteina sekä vapaaharjoittelukortilla. Hinnastot ja ohjeet tilojen käyttöön löytyvät alla olevista linkeistä. Kaverin saa ottaa mukaan treenaamaan maksamalla etukäteen 7 euron kertahinnan tilille NORDEA FI56 1244 3000 0084 64 käyttäen viitenumeroa 8947

Seuran ulkopuoliset voivat ostaa ATD:n hallista treeniaikaa joko yksittäisinä tunteina tai koko kauden ajan toistuvana vakiovuorona. Ota yhteyttä hallitoimikuntaan sähköpostitse osoitteella halli@agitokodogs.fi, niin saat tarkemmat ohjeet. 

Harrastustilojen säännöt