AgiToko Dogs ry

Harrastustilat

AgiToko Dogs ry:n harrastustilat sijaitsevat Luoteis-Helsingissä Malminkartanon ja Konalan alueilla. Seuran käytössä on puolilämmin tekonurmipohjainen halli ympäri vuoden ja kivituhkapohjainen ulkokenttä kesäisin. Lisäksi ATD:n käytössä on kesäisin viikoittainen vuoro Helsingin kaupungin Sirkuskentällä Malminkartanossa. Voit kysyä tiloista lisää sähköpostilla halli@agitokodogs.fi.

Halli AgiTokola

AgiTokoDogs ry:n vuokraama halli AgiTokola sijaitsee Malminkartanon jäähallin vieressä Vihdintien tuntumassa. Se on kooltaan 15 m x 30 m eli noin 440 m2. AgiTokolan osoite on Malminkartanonkuja 2. AgiTokolassa on ympäri vuoden käytettävissä kaikki agilityesteet, useita agilityn harjoittelussa käytettäviä harjoitusvälineitä (esim. pujotteluverkot ja -kaaret, bumperit eli hidasteet, kontaktikaaret), ja TOKO-esteet. Agilityn kontaktiesteistä puomi ja A-este ovat säädettävät, ja toinen keinuista on säädettävä. Hallissa ei mahdu tekemään täysimittaista agilityn kisarataa eikä kaikkia TOKOn EVL-liikkeitä. Talvisin lämpötila on pyritty pitämään vähintään noin nollassa asteessa. 

Kenttä AgiTokomaa

AgiToko Dogs ry:n vuokraama kenttä AgiTokomaa sijaitsee HAU Areenan välittömässä yhteydessä osoitteessa Ruosilankuja 14. Kivituhkapohjainen kenttä on kooltaan noin 20 m x 70 m eli n. 800 m2. AgiTokomaalla on kesäkauden aikana käytössä kaikki agilityesteet ja TOKO-esteet, ja kentällä olevista konteista löytyy useita agilityn harjoittelussa käytettäviä harjoitusvälineitä (esim. pujotteluverkot ja -kaaret, bumperit eli hidasteet, madallettu A-este ja puomi). Kentällä on kaksi konttia, joista esteet löytyvät. Kenttä on käytössä kesäisin. Ryhmissä treenaavat saavat kesäkaudella 2023 käyttää AgiTokomaata maksutta silloin, kun siellä on tilaa.

Huom! AgiTokomaa ei ole käytettävissä HAU:n LokaHAUkut-kisojen aikana 14.-15.10.2023

Malminkartanon Sirkuskenttä

AgiToko Dogs ry:n vuokraama kenttä sijaitsee osoitteessa Ruosilantie 13. Kenttä on kooltaan noin 3579 m2. Varusteet on vietävä itse kentälle. Kenttä on käytössä vuonna 2023 keskiviikkoisin klo 17-21. Poikkeuksena sellaiset viikot, jolloin kentällä on muu tapahtuma. Kentän vieressä on skeittiramppi.

Tilojen vuokraus

ATD:n jäsenet voivat ostaa hallista ja kentältä treeniaikaa yksittäisinä tunteina, koko kauden ajan toistuvana vakiovuorona, 5 tai 10 kerran kortteina sekä vapaaharjoittelukortilla. Hinnastot ja ohjeet tilojen käyttöön löytyvät alla olevista linkeistä. Kaverin saa ottaa mukaan treenaamaan maksamalla etukäteen 7 euron kertahinnan tilille NORDEA FI56 1244 3000 0084 64 käyttäen viitenumeroa 8947

AgiTokola hinnasto kesäkausi 2023 ATD:n jäsenille

AgiTokola hinnasto talvikausi 2023 – 2024 ATD jäsenille

Seuran ulkopuoliset voivat ostaa ATD:n hallista treeniaikaa joko yksittäisinä tunteina tai koko kauden ajan toistuvana vakiovuorona. Ota yhteyttä hallitoimikuntaan sähköpostitse osoitteella halli@agitokodogs.fi, niin saat tarkemmat ohjeet. 

AgiTokola hinnasto kesäkausi 2023 seuran ulkopuolisille

AgiTokola hinnasto talvikausi 2023 – 2024 seuran ulkopuolisille

Harrastustilojen säännöt