AgiToko Dogs ry

Varauskalenteri

AgiToko Dogs käyttää Skeddan varauskalenteria.

Näin otat kalenterin käyttöösi

 1. Ano vapaaharjoittelu tai sarjakortti lomakkeella.
 2. Kun vapaaharjoittelukortti/sarjakortti on haettu, vahvistettu ja maksettu, sinulle lähetetään kutsu rekisteröityä Skedda-palveluun. Sähköpostiviestin lähettää hallitoimikunta. Jos olet jo rekisteröitynyt sinulle toimitetaan kutsu ATD:n kalenteriin. Jos sinulla on jo ATD:n Skedda kalenteri käytössä, oikeudet varata lisätään automaattisesti.
 3. Käyttäjätilin vahvistamisen jälkeen kalenteri on valmis käyttöösi. Mikäli sinulla on ongelmia järjestelmän kanssa, olethan yhteydessä viestinta@agitokodogs.fi.
 4. Kalenterivarauksen tekeminen alkaa oikeassa alareunassa vihreää isoa PLUS merkkiä painamalla tai klikkaamalla kellonaikasaraketta kalenterista ja painamalla yläreunasta BOOK.
 5. Voit varata enintään 30 minuutin ajan prime timena (arkisin klo 16-23 ja viikonloppuisin) tai tunnin aika jos harjoittelet prime time ajan ulkopuolella. Kesäkaudella 2024 “Uraputkeen” voit varata 1h ajan myös prime timena. Huomioithan, että varauskalenterissa saa olla kerrallaan vain yksi tuleva varaus per käyttäjä. Varaa vuorosi viimeistään 15 minuuttia ennen vuoroasi. Mikäli kesken oman vuorosi seuraavaa varausta ei ole, voit jatkaa vuoroasi 30 minuutin ajan. Varauksen voi tehdä maksimissaan 14 vuorokauden päähän.
 6. Kalenterivarausta tehdessä tulee lisätä lyhyt kuvaus kohtaan Booking Title: käyntikerta/korttisi tyyppi sekä treenilaji. Esimerkiksi Agility / sarjakortti 1/5.
 7. Hyväksy varaus painamalla vihreää Confirm Booking-painiketta.
 8. Voit muokata varauksen aikaa järjestelmässä varauksen kohdalla (Edit booking tai Cancel booking) tai varausvahvistuksessa olleen linkin kautta. Muistathan perua varauksesi jos et pääse käyttämään varaamaasi vuoroa!
 9. HUOM! Mikäli halliin jostain syystä tulee tuplavaraus, on etusijalla vuokralainen verrattuna vapaaharjoittelijaan.
 10. Voit perua varauksesi ennen sen alkamista, mutta et sen aikana. Mikäli vuorosi jälkeen voit halutessasi jatkaa 30 minuutin varaustasi, varaa kalenterista uusi aika 30 minuuttia. Ongelmatilanteissa yhteys hallitoimikuntaan.
 11. Kesäkauden 2024 aikana voit tehdä uuden varauksen samalle päivälle, kun edellinen varauksesi päättyy.