AgiToko Dogs ry

Varauskalenteri

AgiToko Dogs käyttää Skeddan varauskalenteria.

Näin otat kalenterin käyttöösi

  1. Ano vapaaharjoittelu tai sarjakortti lomakkeella.
  2. Kun vapaaharjoittelukortti/sarjakortti on haettu ja vahvistettu, sinulle lähetetään kutsu rekisteröityä Skedda-palveluun. Sähköpostiviestin lähettää hallitoimikunta.
  3. Käyttäjätilin vahvistamisen jälkeen kalenteri on valmis käyttöösi. Mikäli sinulla on ongelmia järjestelmän kanssa, olethan yhteydessä viestinta@agitokodogs.fi.
  4. Kalenterivarauksen tekeminen alkaa oikeassa alareunassa vihreää isoa PLUS merkkiä painamalla tai klikkaamalla kellonaikasaraketta kalenterista ja painamalla yläreunasta BOOK.
  5. Varaa harjoitteluun vähintään 30 minuutin aika tai tunnin aika jos harjoittelet prime time ajan ulkopuolella. Huomioithan, että varauskalenterissa saa olla kerrallaan vain yksi tuleva varaus per käyttäjä.
  6. Kalenterivarausta tehdessä tulee lisätä lyhyt kuvaus kohtaan Booking Title: Etunimi, käyntikerta/korttisi tyyppi sekä treenilaji. Esimerkiksi Nimi, 2/5 sarjakortti, agi.
  7. Hyväksy varaus painamalla vihreää Confirm Booking-painiketta.
  8. Voit muokata varauksen aikaa järjestelmässä varauksen kohdalla (Edit booking tai Cancel booking) tai varausvahvistuksessa olleen linkin kautta. Muistathan perua varauksesi jos et pääse käyttämään varaamaasi vuoroa!